Hale Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ – AK Parti İzmir'de kongre hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 1 Şubat Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrede ayrıca liste heyecanı da yaşanacak.

YÜZDE 50 DEĞİŞİM BEKLENTİSİ

Atanarak geldiği göreve seçilerek devam edecek olan Saygılı’nın, 50 kişilik asil 50 kişilik yönetim listesi de belli olacak. İl Başkanı Saygılı’nın mevcut yönetimin yüzde 50'sinde değişime gitmesi bekleniyor.

KONGREDE İÇİN BÜYÜK HAZIRLIK

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanlığı kongre için büyük bir hazırlık içerisinde…Saat 13.00’te başlayacağı duyurulan kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan 14.00’te kürsüye çıkması bekleniyor. Kongre salonunda 11 bin kişi olacak. Bir o kadar kişide dışarıda olması bekleniyor.

Kongre için ilçelerden araç kaldırılacak.